Professionelle netværk er del af vores DNA

Medlemmerne i vores specialiserede netværksgrupper opbygger relationer, der giver fagligt og personligt udbytte – ikke bare på møderne, men også i dagligdagen. Læs mere om fordelene ved netværksgrupperne herunder.

Som medlem af DDV bliver du del af et stort netværk af medarbejdere og virksomheder, der er beskæftiget inden for drift og vedligehold. Der er mange forskellige produktions-set-ups, og vi mener, at medlemmerne kan få stor gavn af at blive præsenteret for perspektiver og udfordringer fra de forskellige brancher.

Hvorfor deltage i et specialiseret netværk?
Ved at deltage i vores specialiserede netværk, har du mulighed for at sparre med ligesindede, blive klogere på specifikke emner og skabe mange nye kontakter. Det skaber stor værdi for vores medlemmer at få vendt problemstillinger, høre om andres erfaringer og få en ny vinkel på hverdagens udfordringer.

Du får:

  • Nyheder inden for branchen, herunder regler/politikker, analyser og begivenheder
  • Mulighed for at udveksle erfaringer med andre i branchen
  • Mulighed for at deltage i kurser, konferencer og netværksmøder
  • Fagspecifik know-how og praktiske værktøjer

Hvordan foregår et netværksmøde?
Netværkene styres af en eller flere facilitatorer, der løbende bliver uddannet til at bringe værdi ind i netværket. Hvert enkelt netværk sætter selv dagsordenen for møderne, og vi debatterer emner, der er aktuelle for deltagerne.

For at sikre, at deltagerne får udbytte af møderne, er det vigtigt, at alle bidrager til fællesskabet. Der stilles derfor krav til deltagerne i netværket om gensidighed, tålmodighed og engagement, og som en ekstra bonus drager mange af deltagerne også fordel af hinandens viden og erfaringer uden for selve møderne.

Vil du vide mere om vores netværksgrupper?
I menuen til venstre kan du læse mere om de enkelte grupper – så kan du vælge den gruppe, der passer bedst til dig og dit job.
Vil du deltage i netværkene – eller har du spørgsmål, så udfyld formularen her – vi glæder os til at høre fra dig.