Vi skaber de optimale rammer

Hos DDV arbejder vi løbende på at skabe spændende arrangementer, som fokuserer på emner, der er oppe i tiden og som giver værdi for vores medlemmer. Vores mål er at skabe de optimale rammer for dig som medlem – både når du skal styrke din faglige viden, og når du skal pleje og udvikle dit netværk.

Vi tilbyder mange forskellige arrangementer – fælles for dem alle er muligheden for at dele viden, tænke ’ud af boksen’ samt sparre med andre fra branchen, der har samme udfordringer som dig.

Som medlem af DDV får du gode tilbud på deltagelse i:

  • DDV’s egne arrangementer – for eksempel temadage og webinarer
  • Eksterne arrangementer – for eksempel hos virksomheder eller uddannelsesinstitutioner
  • Arrangementer og kurser i udlandet

 
Vores egne arrangementer er alsidige og omfatter for eksempel temamøder, der sætter fokus på et konkret emne, workshops i vores egne lokaler i Fredericia samt webinarer, hvor du ikke behøver at flytte dig fysisk for at deltage i et undervisningsforløb.
Du har også mulighed for at deltage i relevante arrangementer, som ikke er skabt af DDV, men som vi vurderer er meget relevante for dig som medlem. Det kan for eksempel være ’gå-hjem-møder’ hos spændende virksomheder eller tilbud om kurser og efteruddannelse hos lokale uddannelsesinstitutioner.
Som medlem hos os får du også gode tilbud på kurser og arrangementer i udlandet.
Under ’afsluttede arrangementer’ kan du se, hvilke arrangementer, der tidligere er afholdt – både internt og eksternt. Vi håber, at siden kan være til inspiration for både nuværende og nye medlemmer – samt for dig, der overvejer om DDV kunne være relevant for dig.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til et af vores arrangementer eller vil du vide mere om, hvilket arrangement, der kunne være relevant for dig, så ring til os på tlf.  7591 4455 – vi sidder klar til at hjælpe dig.
 

Fakturering
Når du har tilmeldt dig et af de spændende arrangementer får du automatisk tilsendt en faktura.

Afbud og no-show gebyrer
For arrangementer, der forudsætter betaling refunderes pengene kun såfremt afbuddet er modtaget senest 8 dage før arrangementets start.
Ved gratis arrangementer skal afbuddet senest være modtaget 24 timer før arrangementets start, ellers forbeholder vi os ret til at sende en faktura på et no-show gebyr på 500 kr.
For begge typer arrangementer er det muligt at overdrage sin plads til en kollega, hvis man ikke selv har mulighed for at deltage.

Vi gør opmærksom på, at alle priser er ekskl. moms

Fysiske kurser
Du vil modtage en mail ca. 1 uge før første kursusdag med praktiske oplysninger i forbindelse med kurset.
Undervisningsmaterialet bliver udleveret på første kursusdag. Efter aftale med underviseren kan præsentationen og andet materiale eftersendes, hvis det ønskes.

Webinarer
Ca. 1 uge før webinaret vil du modtage en mail med præsentationen, så du som deltager kan tage noter undervejs, og 1-2 dage inden webinarets afholdelse vil du fra vores kursusafdeling få tilsendt en guideline samt et link med adgang til "rummet".

Persondatapolitik
Du kan læse vores persondatapolitik her.