Meld dig ind i DDV og få adgang til vores skatkammer af faglig viden

Sørg for at holde din viden opdateret og få styr på de gældende regler og love inden for drift og vedligehold – det skaber merværdi for din virksomhed. Hos DDV er faglig viden del af vores DNA og som medlem får du adgang til vores omfattende database af faglig viden.

Vi deler ud af vores faglige viden
Faglig viden er hjørnestenen i DDV og vi deler gerne ud af den. Vi har et omfattende arkiv af faglige tekster - så uanset hvilket emne inden for drift og vedligehold du søger oplysninger om, er der stor sandsynlighed for, at du finder dét, du leder efter hos os.
Det er vigtigt for os, at vores medlemmer har adgang til al vores faglige viden. Det skaber gensidig værdi – både for os som forening og for vores medlemmer. 

Som medlem af DDV får du adgang til:

  • Artikler og blogindlæg
  • Dokumenter
  • Informationer om efteruddannelse
  • Litteratur
  • Magasiner
  • Værktøjer

Vil du inspireres?
Her kan du finde inspiration i faglige artikler og blogindlæg, skrevet af vores egne skribenter eller andre dygtige personer, som kan bibringe værdi til begrebet drift og vedligehold. 

Her finder du også en detaljeret liste over relevant litteratur på området, online versioner af både vores medlemsmagasin ’Optimering’ samt af magasinet ’Maintworld’, som er det officielle magasin for EFNMS - The European Federation of National Maintenance Societies, som DDV er medlem af.

Bemærk, at du som minimum skal have installeret Adobe Acrobat/Reader version 8 eller 9 for at dokumenterne kan vises korrekt.

Vis din virksomhed frem
I 2002 startede DDV den første systemoversigt med gratis præsentation af IT-systemer til vedligehold i Danmark og seneste udgave af oversigten er fra 2015. Det er en efterspurgt oversigt og et godt arbejdsredskab for vores medlemsvirksomheder. Systemoversigterne bliver præsenteret på DDVs hjemmeside, omtales i nyhedsbrevene samt LinkedIn og alle de steder, vi i øvrigt kan få den profileret.
Hvis din virksomhed har et IT-system til bygningsvedligehold og/eller anlægsvedligehold, og ønsker at præsentere disse for DDV’s medlemsvirksomheder, finder du her en tilmeldingsblanket til dette.
Tilmeldingsblanketten kan også benyttes, hvis din virksomhed ønsker at få sit logo inkl. link vist på DDV’s hjemmeside eller i vores nyhedsmail.

Har du ikke fundet dét, du søgte?
Hvis du har spørgsmål til vores faglige database eller søger viden om et specifikt emne, som du ikke finder her på siden, så kontakt os endelig – vi vil gøre alt for at hjælpe dig.