Bliv del af et stærkt netværk og få mange fordele

Arbejder du med drift og vedligehold – og kunne du tænke dig at få opdateret din viden samt udveksle erfaringer med ligesindede fra både små og store virksomheder i Danmark? Så bliv medlem hos DDV og få glæde af vores mange medlemsfordele.

 

Hvorfor blive medlem af DDV?

Hos DDV arbejder vi hver dag på at tilbyde netværk og service, som er relevant for og i øjenhøjde med vores medlemmer. Vi er stolte over vores medlemmer, der dækker hele værdikæden inden for drift og vedligehold og tæller både små, lokale virksomheder og nogle af de største industrivirksomheder i Danmark.

Som medlem af DDV bliver du en del af et stort netværk af dygtige virksomheder og medarbejdere, der oplever de samme udfordringer og problemstillinger som dig. Som medlem får du også adgang til vores nyhedssite Optimering.nu - her kan du bl.a. læse spændende cases fra danske virksomheder og få ny inspiration til dit arbejde med drift og vedligehold.

 

Få attraktive medlemsfordele

  • Faglig know-how
  • Viden og værktøjer
  • Sparring med ligesindede
  • Specialiserede netværksgrupper
  • Konferencer til medlemspriser

 

Er du klar til at få alle de fordele?

Så udfyld formularen her – vi glæder os til at høre fra dig.

 

Hvad koster det?

Hos DDV tilbyder vi 4 forskellige typer medlemskab. Herunder kan du se, hvad de forskellige typer koster. Priserne er for et årligt kontingent.

Årlig kontingent pr. 1. januar 2024 (Alle priser er excl. moms)
Firmamedlem kr. 7.300,00
Personlig kr. 2.100,00
Pensionist kr. 400,00
Studerende kr. 0,00

Alle priser er ekskl. moms. Priserne reguleres hvert år 1. januar.

Hvilken type medlemskab skal jeg vælge?

Herunder kan du læse mere om, hvad de enkelte typer medlemskab omfatter – så kan du vælge, hvilken type, der passer bedst til dig:

 

Firmamedlemskab

Med dette medlemskab kan du registrere op til 5 personer. Alle registrerede får tilsendt nyhedsbreve og anden information pr. mail. Desuden har øvrige ansatte adgang til at deltage i DDV’s konferencer til medlemspris.

 

Personligt medlemskab

Dette medlemskab gælder kun for 1 person og kan ikke overdrages til andre. Medlemskabet kan godt tegnes af en virksomhed. Du får tilsendt nyhedsbreve og anden information pr. mail. Desuden har du mulighed for at deltage i DDV’s konferencer til medlemspris.

 

Pensionist

Er du ikke længere tilknyttet arbejdsmarkedet, kan du alligevel være en del af DDV som pensionist.

 

Studerende

Som studerende får du gratis medlemskab af foreningen i op til 1 år efter endt uddannelse, det inkluderer blandt andet mulighed for at deltage i konferencer til reduceret pris. Når den gratis periode udløber, kontakter vi dig for at tage en snak om din situation og eventuel ændring af dit medlemskab.

 

VILKÅR & BETINGELSER

Fakturering

Uanset hvilken type medlemskab du vælger, gør vi opmærksom på, at vi foretager elektronisk fakturering via EAN eller mail.

 

Persondata

Når du bliver medlem hos DDV, giver du samtidig dit samtykke til, at vi må indsamle og håndtere dine personlige oplysninger i form af mailadresse, hjemmeside m.v. For yderligere information om behandling af persondata henviser vi til vores privatlivspolitik.

 

Opsigelse af medlemskab

Hvis du ønsker at opsige dit medlemskab hos DDV, kan udmeldelse ske med 1 uges varsel ved at sende os en mail på ddv@ddv.org, hvorefter du vil modtage en mail med bekræftelse af din udmeldelse.