API PRO netværk

Bliv del af et stærkt fagligt netværk, der, ligesom dig, benytter API PRO som vedligeholdelsesplatform. API PRO netværket er for dig, der ønsker at inspirere og blive inspireret til optimal gennemførelse af vedligeholdsprocesser. 

Formål 
I netværket arbejdes der med videndeling og udveksling af erfaringer. Her møder du andre, der til daglig sidder med de samme udfordringer som dig. 

Værdiskabelse
Som medlem af API PRO netværket får du et forum, hvor du har mulighed for at udveksle erfaringer med specialister, der arbejder i samme vedligeholdsplatform, som dig.
Vores formål er at hjælpe vores medlemmer til optimal udnyttelse af deres investering i API PRO.
Vi mødes to gange om året ligesom vi forventer at lave et par online møder i løbet af året. På de fysiske møder er formen, at vi laver en case opbygget omkring virksomheden, der er vært. Værten/facilitator/eller anden holder et inspirationsoplæg, hvor oplægsholder har fokus på et emne, der er særligt relevant for værtsvirksomheden, eller som er høstet fra tidligere mødet. Der er rig mulighed for, at medlemmerne debatterer deres erfaringer og udfordringer med emnet. Efter endt møde, kommer vi en tur rundt i virksomheden, hvis muligt.

Målgruppe
API PRO netværket er for dig, der til daglig beskæftiger sig med vedligehold i API PRO. Fælles for medlemmerne er en interesse for optimal gennemførelse af vedligeholdsprocesser. Bliv del af vores faglige fællesskab. 

Facilitatorer    
Morten Skyggelund, Ebrofrost Denmark A/S
Niels Hussmann,    Hussmann Consult