Medlemsfordele

Som medlem af Den Danske Vedligeholdsforening får du adgang til en lang række faglige fordele. Brug medlemsfordelene til at styrke dine faglige og praktiske kompetencer inden for strategisk vedligehold og sæt skub i din karriere. 

Bliv del af et stærkt netværk

Den Danske Vedligeholdsforening er for dig, der til daglig beskæftiger sig med værdiskabende vedligehold – uanset om du sidder i en ledende rolle, har hænderne i installationerne eller studerer. Her bliver du en del af et stærkt og ambitiøst netværk, der dækker hele værdikæden inden for drift og vedligehold. Vores medlemmer tæller både små, lokale virksomheder og store, internationale koncerner, der, ligesom dig, ser vedligehold som en investering – og ikke et nødvendigt onde. 
Som medlem får du adgang til en række specialiserede netværk, hvor du kan inspirere og blive inspireret af faglige specialister inden for netop dit fagområde. Vi er overbeviste om, at vejen til bedre vedligehold går gennem videndeling med ligesindede. 

Se andre medlemmer af DDV.

Se vores faglige netværk her

Styrk dine kompetencer 

Få inspiration fra de nyeste trends og tendenser inden for vedligehold. Styrk dine faglige og praktiske kompetencer på et af vores mange årlige konferencer, workshops og webinars. Her har du også mulighed for at møde ligesindede, der til daglig møder de samme udfordringer som dig. 
Som medlem af Den Danske Vedligeholdsforening kan du deltage til en særlig medlemspris, ligesom du får adgang til en række faglige arrangementer helt gratis. 

Se vores aktuelle arrangementer her

Hold dig opdateret

Få ny eller opdater din eksisterende viden med fagligt og relevant indhold. Den Danske Vedligeholdsforening er stedet, hvor du holder dig opdateret på den nyeste viden inden for strategisk vedligehold. Vi sørger for, at du altid er ajourført med fag- og brancherelevante nyheder.

Se seneste nyheder her

Attraktive medlemsfordele 

Som medlem af Den Danske Vedligeholdsforening får du adgang til en række faglige og praktiske fordele, der sætter skub i din karriere.
•    Få faglig know-how
•    Få adgang til værdiskabende værktøjer og metoder 
•    Deltag i faglige arrangementer 
•    Få adgang til specialiserede netværk
•    Mulighed for sparring med ligesindede
Bliv en del af et stærkt og ambitiøst netværk

Meld dig ind her