Workshop for ledelsesnetværk

Workshop for ledelsesnetværk
Hvor. Kelsen Group A/S, Bredgade 27, 8766 Nørre Snede
Hvornår. 12. juni 2018 kl. 09:30
Varighed. 5,5 time

WORKSHOP: VÆRDIEN AF VEDLIGEHOLD
DDV vil gerne invitere medlemmer af de regionale ledelsesnetværk til en workshop med emnet ”Value Drivers” for vedligehold eller sagt på en anden måde, hvordan opgøres værdien af vedligehold.
Efter en indføring til emnet, tager workshoppen udgangspunkt i 3 spørgsmål, som facilitator Peter Vangsø Jeberg vil diskutere:

Hvordan påvirker og beregner vi værdien af vedligehold gennem de fire ”Value Drivers”: tilgængelighed, omkostninger, kapitalbinding og QHSE?

Hvordan i-tale-sætter vi værdien af vedligehold i den øvrige organisation ud fra en helhedsbetragtning?

Hvordan opgøre og i-tale-sætter vi forandring i værdien af vedligeholdet, når vi frivilligt eller tvunget ændrer i vedligeholdsstrategien? Ændringerne kan f.eks. være ved at ændre i frekvensen eller indholdet i forebyggende skemalagte opgaver eller skifte til en afhjælpende tilgang i stedet for forebyggende.
Medbring egen case
Workshoppen er en invitation til dialog og diskussion, så vi kan lære af hinanden. Medbring gerne eksempler og udfordringer fra egen organisation, således vi alle kan få størst muligt udbytte af dagen.
Værtsvirksomhed
På dagen er vi på besøg hos Kelsen Group, der er verdenskendt for sine småkager - især de ikoniske brands Kjeldsens og Royal Dansk. Kelsen Group blev grundlagt i 1933 som et mindre familiebageri ude på heden i hjertet af Jylland. I dag er Kelsen datterselskab af den amerikanske fødevarekoncern Campbell Soup Company. Produktionen af butter cookies gennemføres på to moderne bagerier i Danmark.

MEDBRING: legitimation med billede og rene sikkerhedssko

Udskriv denne side